voor wie interessant en waarom?
Als u op zoek bent naar professionele advisering en ondersteuning bij het ontwerpen en installeren van een omvangrijke technische installatie voor de nieuwbouw of renovatie van een gebouw, dan kan PTAT u perfect ondersteunen. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen van inschakeling van PTAT door verschillende partijen in een bouwproject.


|

Project-
​​​​​​​ontwikkelaarBij het ontwikkelen van nieuwe woonwijken of utiliteitspanden, of bij het plannen van een grootscheepse renovatie of vergroeningsoperatie kan PTAT u als projectontwikkelaar veel tijd en geld besparen. Dat begint al met de advisering in een pril stadium van uw project.

efficiënt en functioneel


Wij kennen de wet- en regelgeving als onze broekzak, en kunnen alle technische installatie zó voor u ontwerpen dat ze niet alleen aan de normen voldoen, maar ook uiterst efficiënt en functioneel in elkaar steken. Dit scheelt enorm in de vervolgfasen, met sterke beperking van logistieke en faalkosten. Wij zetten als het ware een solide geraamte neer dat aansluit bij de plannen van de architect, eventueel met feedback voor bouwkundige aanpassingen. Met onze tekeningen, specificaties en bestekken kunnen de installateurs probleemloos calculaties maken om daarna de installatie probleemloos en binnen budget uit te voeren.

Advisering bij projecten

​​​​​​​

Wilt u optimaal gebruik maken van onze expertise, dan schakelt u ons in een vroeg stadium in, zodat we ook kunnen ondersteunen bij de keuze van het toe te passen installatie systeem. Onze plannen zorgen dat u op een uniforme manier de vraag uit kunt zetten bij verschillende leveranciers, die zonder giswerk een strakke offerte neer kunnen zetten. Ook zij besparen hiermee flink wat tijd, wat uiteindelijk in de prijs tot uitdrukking kan komen.

​​​​​​​

Wij werken graag samen met ontwikkelaars, architecten, en installateurs


Benieuwd wat wij met elkaar kunnen bereiken?​​​​​​​

​​​​​​​