voor wie interessant en waarom?
Als u op zoek bent naar professionele advisering en ondersteuning bij het ontwerpen en installeren van een omvangrijke technische installatie voor de nieuwbouw of renovatie van een gebouw, dan kan PTAT u perfect ondersteunen. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen van inschakeling van PTAT door verschillende partijen in een bouwproject.


|

opdrachtgever of eigenaar


Al is onze rol vaak die van ondersteunende bouwtechnisch expert in dienst van architect of installateur, u kunt ons ook inschakelen als u zelf de eigenaar of gebruiker bent van de nieuwe of te renoveren bouwwerken. Zoals een school- of kerkbestuur, de directie van een fabriek of hotel, de beheerder van een sportzaal, een vereniging van eigenaren, woningbouwcorporatie of exploitant van een kantoorgebouw.
​​​​​​​

De aard van de projecten


Vanzelfsprekend kunt u onze expertise altijd inzetten bij nieuwbouw. Het gebeurt daarnaast regelmatig dat een falende of verouderde technische apparatuur de aanleiding is voor een installatieproject. Of dat nieuwe
wet- en regelgeving aanpassing van de installatie noodzakelijk maken. Denk aan de verscherpte richtlijnen rond ventilatie en luchtverversing in verband met COVID 19, of de dreiging van legionella-besmetting. Ook kan het zijn dat u een grootscheepse duurzaamheidsoperatie wilt uitvoeren, met installatie van zonnepanelen, een WTW (warmte terugwin) installatie en in- of externe isolatie.

Wij ondersteunen u als opdrachtgever

​​​​​​​

Onze bijdrage kan bestaan uit het maken van een preliminair ontwerp van de installatie, het opmaken van een bestek of technische omschrijving, het definiëren van de specificaties en het begeleiden van het aanbestedingsproces. U investeert in onze expertise om vervolgens te besparen op de uitvoering, die goedkoper, sneller en efficiënter zal verlopen. En omdat wij geen afspraken of partnerships hebben met leveranciers van technische installaties, weet u zeker dat u de beste waar krijgt tegen een eerlijke prijs.

​​​​​​​

Wij werken graag samen met ontwikkelaars, architecten, en installateurs


Benieuwd wat wij met elkaar kunnen bereiken?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​