Wij zijn op zoek naar een

CAD tekenaar of
BIM modelleurBen jij een loodgieter, installatiemonteur of BIM-modelleur/CAD- tekenaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.


PTAT biedt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in de wereld van CAD/BIM modellering. Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve installatietechnieken. Als modelleur werk je aan uitdagende projecten in diverse sectoren, zoals utiliteit, woningbouw en industrie.


Nog geen ervaring?

Heb jij nog geen ervaring als BIM-modelleur of CAD-tekenaar, maar wel interesse? Geen probleem! Wij bieden een opleiding aan voor loodgieters en installatiemonteurs. Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs van CAD/BIM modellering en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.


Voor meer informatie bel of app met Jacob Pluim:
06 – 138 74 838 of stuur een email naar info@ptat.nl

​​​​​​​

Een typische werkdag op kantoor
​​​​​​​

7.30 uur
De ochtend begint met het genieten van een kopje koffie of thee terwijl je de computer aanzet. Vervolgens lees je de e-mails van de opdrachtgevers en beantwoord je deze. Je start met een nieuw project of je werkt verder aan een bestaand project waarbij je het ontwerp van een installatie voortzet.

9.45 uur
Het is tijd voor een kleine koffiepauze. Na de pauze heb je een online vergadering via Teams met de opdrachtgever en de architect om het ontwerp van de installatie te bespreken. Wordt alles volgens het plan en regelgeving uitgevoerd? Na een goed overleg kan je weer verder met het ontwerpen van de installaties.

12.30 uur
Na de lunch pas je de berekeningen aan van het cv-traject dat je aan het ontwerpen bent. Ondertussen neem je een telefoontje aan van een andere opdrachtgever.


14.45 uur
Er is even tijd voor een korte pauze met een appel of een kopje koffie. Voor je het weet is de dag alweer voorbij.Waarom werken bij PTAT?

• Voor praktijkmensen een mooie stap om je ervaring om te zetten naar tekeningen.

• Werken aan uitdagende projecten voor de utiliteit, woningbouw en industrie.

• Bij ons kun je constant je vaardigheden verbeteren en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in CAD/BIM-modellering.

• Werk je in een gezellig team waarin je je thuis voelt.

• Ontvang een salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden