voor wie interessant en waarom?
Als u op zoek bent naar professionele advisering en ondersteuning bij het ontwerpen en installeren van een omvangrijke technische installatie voor de nieuwbouw of renovatie van een gebouw, dan kan PTAT u perfect ondersteunen. Hieronder gaan we dieper in op de voordelen van inschakeling van PTAT door verschillende partijen in een bouwproject.


|

installateur


Het werk van PTAT staat uiteindelijk dicht bij dat van de installateur. Enerzijds omdat wij een deel van uw werk overnemen. Anderzijds omdat wij de rest van uw werk – de daadwerkelijke installatie – veel gemakkelijker maken.

Van bestek naar werktekening

​​​​​​​

Als u een bestektekening hebt, kunnen wij daar met Autocad, Stabicad en Revit – eventueel conform BIM-protocollen - perfecte werktekeningen van maken. Ook in 3D en inclusief de complete inventarisatie van alle benodigde onderdelen. We gaan daarbij heel ver, en houden rekening met alle randvoorwaarden zoals de ratio tussen diameters en pompvolumes, warmtewerking, isolatiewaarden en veilige integratie van werktuigbouw en elektrotechniek. Of het nu gaat om een relatief eenvoudig woonhuis of om een groot complex, de specialisten van PTAT zorgen dat het klopt.

3D simulatie maakt het werk gemakkelijk​​​​​​​

​​​​​​​

Door op een slimme manier gebruik te maken van 3D-simulaties vergemakkelijken we het installatiewerk. Dit heeft als voordeel dat u ook minder ervaren mensen werk kunt laten doen dat u voorheen alleen aan een door de wol geverfde collega zou toevertrouwen. Steeds vaker worden onze tekeningen ook gebruikt als model voor prefab-installaties, die in een veilige werkruimte en onder begeleiding van ervaren teamchefs worden geproduceerd, klaar voor plaatsing in het bouwwerk. Zeker gezien de krapte op de technische arbeidsmarkt een belangrijke plus!

Veilig samenwerken - Trimble Connect


Trimble Connect biedt alle projectpartners toegang tot gedetailleerde projectinformatie en maakt deze informatie transparant, traceerbaar en toegankelijk. Dit leidt tot betere samenwerking en daarmee tot optimaal resultaat. Trimble Connect biedt ook de opdrachtgever via mobiel, desktop en het web toegang tot:
• Alle tekeningen, ongeacht het formaat
• Prefab tekeningen
• 3D modellen, voor nóg beter inzicht in de installaties
• Alle andere documenten met betrekking tot het project

Wij werken graag samen met ontwikkelaars, architecten, en installateurs


Benieuwd wat wij met elkaar kunnen bereiken?

​​​​​​​​​​​​​​